WordPress er det mest udbredte content management system i verden og bruges på flere en halvdelen af alle verdens websteder. Det er gratis og på dansk.

Du kan bruge WordPress som platform for din virksomheds eller forenings hjemmeside, eller du kan bruge systemet til din egen private blog.

Vil du være succesfuld e-købmand, kan du også bruge WordPress som fundament for din webshop.

Opbygning

WordPress er skabt til at kunne udvides. Det betyder, at du kan udvide funktionaliteten via plugins, og du kan ændre og tilpasse webstedets udseende ved hjælp af temaer. De mange udvidelsesmuligheder er en af de helt store styrker ved WordPress, men gør også, at det er svært at finde det rigtige plugin i junglen af næsten en million forskellige plugins.

Muligheder

Til gengæld er mulighederne med WordPress næsten uendelige. WordPress kan passe til det lille private websted eller til en virksomheds website med tusindvis af besøgende. Det er alt sammen et spørgsmål om at indstille systemet rigtigt.

Søgemaskiner

Når man laver indhold på nettet, er det vigtigt at kunne findes via søgemaskiner som Google og Bing. Der findes nogle ret gode systemer til at gøre WordPress-sider lette at finde i søgemaskinerne, når bare man sørger for at bruge dem rigtigt.

Kurser og undervisningsmidler

I gang med WordPress (online)
I gang med WordPress (online)
Lær at opbygge, administrere og udvikle dit eget websted med WordPress. På dette kursus lærer du både at lave hjemmesider for dig selv og for andre. Du lærer, hvordan du kan tilpasse hjemmesiderne ved at lave dine egne temaer (layouts) og udvidelser i form af plugins.
not rated 995,00 DKK Læs mere