Pressemeddelelse, udsendt 3. november 2017 til omgående offentliggørelse:

Nu er der hjælp på vej til frustrerede forældre, der intet forstår, når deres børn taler om creepers, edderkopper, redstone og andet fra Minecraft.

Forældrenes guide til Minecraft udkommer den 1. december som et hæfte, der hjælper forældre med at forstå, hvad der sker i Minecraft, og hvorfor det let kommer til at fylde så meget i deres børns liv.

”Vi vil gerne vise de voksne, hvordan de kan tage del i børnenes leg i Minecraft, så børn og forældre kan få gode og hyggelige oplevelser sammen, i stedet for at barnet forsvinder ind i sin egen verden på computeren eller iPad’en,” fortæller hæftets forfatter Kristian Langborg-Hansen.

At børnene forsvinder ind i deres egen verden er et problem hos mange, hvor børnene nærmest er digitalt forældreløse og overladt til at klare sig selv i den digitale verden.

Hæftet giver forældrene en grundlæggende forståelse af Minecraft og indeholder ideer til sjove aktiviteter, som forældre og børn kan lave sammen i Minecraft.

Forældrene kan også finde gode råd til at undgå konflikter, når det er tid til at stoppe med at spille Minecraft.

”Vi har gjort hæftet så kort og præcist som muligt, så forældrene har tid til at læse det i en travl hverdag, og så de kan tage det frem, når de skal spille sammen med børnene,” fortæller Kristian Langborg-Hansen om hæftet, som fylder 32 sider.

Hæftet udkommer den 1. december 2017. Det koster 99 kr., og kan købes i boghandlere og på nettet.

 

Presseinfo

Hvis du ønsker et anmelder-eksemplar tilsendt, så skriv til kd.ymedacappanull@hlk

Kontakt:
Kristian Langborg-Hansen, kd.ymedacappanull@hlk , telefon 51 922 722
Deltager gerne i interview.

Vedlagt forsidebillede: Forældrenes guide til Minecraft