Videre fra Hour of Code – ganske gratis

posted in: Nyheder | 0

Der er ingen tvivl om, at vi elsker Hour of Code hos App Academy, men vi må indrømme, at vi godt kan forstå det, når mange af de lærere, der har brugt Hour of Code denne gang, siger “Okay, og hvad så..?”

For hvad skal man egentlig gøre, når eleverne har været igennem deres 60 minutters programmering? Hvordan får man sat det ind i konteksten af fagene i grundskolen, og hvad skal man gøre, hvis man pludselig sidder med en flok elever, som synes, at programmering er rigtig fedt og gerne vil have mere af det i undervisningen?

Få en times ideer ganske gratis

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme videre fra Hour of Code. Derfor holder vi et gratis webinar, hvor vi deler ud af gode ideer til, hvordan I kan komme videre med programmering i din klasse. Du bliver både præsenteret for konkrete værktøjer, som du kan bruge sammen med dine elever, og du hører hvilke typer opgaver, du kan bede eleverne lave for at nå bestemte fælles mål i forskellige fag.

Planen for webinaret ser således ud:

  1. Velkomst og introduktion
  2. Hvordan kan programmering gøre det lettere at opfylde Forenklede Fælles Mål?
  3. Hvilke værktøjer passer til hvilke klassetrin?
  4. Afrunding

Torsdag den 14. januar kl. 15 – 16

Webinaret holdes online tordag den 14. januar 2016 fra klokken 15 til 16. Du deltager fra din egen computer eller pc.

Webinaret bliver optaget, så hvis tidspunktet ikke passer dig, kan du se videoen af webinaret på et andet tidspunkt.

Har du aldrig været på et webinar før

Har du ikke været på et webinar før, så er det nu, du skal prøve det første gang. Det er meget let.

Når du har meldt dig til, får du en e-mail med et link i. Du skal klikke på linket og indtaste dit navn, når du bliver bedt om det, og så er du med.

Du skal ikke have noget specielt installeret på din computer, og du behøver ikke et headset eller andet for at deltage.

Husk at melde dig til

Det er gratis at deltage i webinaret, men du skal melde dig til først. Det gør du ved ved at lægge webinaret i din kurv og gennemføre bestillingen. Du skal selvfølgelig ikke betale noget; det er blot den letteste måde at få tingene rigtigt ind i vores systemer. Klik her for at melde dig til.