Velkommen til Kirsten Dam Pedersen

posted in: Nyheder | 0

Kirsten Dam PedersenHos App Academy er vi stolte over at byde Kirsten Dam Pedersen velkommen som underviser.

Kirsten Dam Pedersen kommer fra en stilling som børnebibliotekar, og hun har beskæftiget sig med mange forskellige opgaver i sit virke som bibliotekar.

Hun har været med til at undervise kollegaer i formidling af relevante hjemmesider, og også undervist især ældre i PC for absolut begyndere. Emner som Kirsten også har udviklet undervisningsmateriale til.

Som børnebibliotekar har hun afholdt forskellige workshops for børn i alderen 8-14 år. Kirsten har arbejdet med Scratch siden 2012 og har undervist flere end 300 børn både på biblioteker og i foreninger.

Siden 2013 har Kirsten deltaget i oversættelsen af Scratch til dansk, og hun er nu administrator for den danske oversættelse.

Hos App Academy vil Kirsten Dam Pedersens primære opgaver være at fortsætte med at undervise i Scratch, ligesom hun vil arbejde med oversættelse og udvikling af undervisningsmidler til Edison-robotten, og undervise både børn og voksne med robotten. Derudover kan Kirsten opleves som underviser i produktion og udgivelse af e-bøger.