Tilbud i iværksætterugen

posted in: Nyheder | 0

I anledning af den internationale iværksætteruge har vi samlet vores tilbud til iværksættere på én side. Vi ved, at iværksætterne har travlt, og derfor er alle vores kurser online, så du kan tage dem, lige når det passer dig.

Alle iværksættere har brug for en hjemmeside, og det bliver ikke nemmere end i WordPress. Derfor er vores I gang med WordPress et oplagt sted at starte.

Der er også mange, som tumler med en god idé til en app. De kan med fordel lære at lave en prototype af den, så de kan vise ideen til andre. Det lærer man i kurset App-udvikling for iværksættere.

Skal man vise billeder af sine produkter i en webshop eller på sociale medier, er det vigtigt at få dem fritlagt ordentligt, så man ikke kan se baggrunden. Det er ikke så svært, når man først ved hvordan. Det lærer du på kurset Fritlægning af produktbilleder i Photoshop.

Sammen med Prangsgaard holder vi et introduktionskursus til WordPress på vores hjemmebane i Pakhuset i Kolding. Det er den 15. november kl. 8:30 – 11:00. Det er gratis at deltage, men du skal melde dig til: Lav din egen hjemmeside – som en pro.

Du kan se alle vores tilbud på siden Kurser til iværksættere.