Sommerhilsen fra CodeDog

posted in: Nyheder | 0

Der er heldigvis mange, som spørger os, hvordan det går med vores bog Lær at lave computerspil, som lærer børn at lave spil i online-værktøjet Scratch.

Det korte svar er, at det går fremad!

Bo Kalvslund er i fuld gang med at skrive bogen og sende CodeDog ud på nye eventyr. Sidetallet er nu på tre cifre. Det betyder, at vi fortsat regner med en udgivelsesdato i starten af oktober-måned.

Her kan du se et eksempel på nogle af siderne fra bogen. Bogen er hverken korrekturlæst eller helt færdiglayoutet endnu, så det kan godt være, at siderne kommer til at se anderledes ud, når du står med bogen i hånden.

Har du ikke allerede forudbestilt bogen, så gør det nu! Den koster kun 149 kr. BESTIL LÆRT AT LAVE COMPUTERSPIL NU.

Klik for at se et større billede

 

Kan dit barn slet ikke vente med at lære at programmere, så har vi også en online-kursus i robot-programmering, som barnet kan tage på egen hånd eller som en hyggelig aktivitet sammen med forældrene. Onlinekurset består af en række videoklip og opgaver, som barnet kan følge når det har tid og i eget tempo. Det er ikke sjovt at lære at programmere en robot, hvis man ikke selv har en. Derfor sender vi selvfølgelig en Edison-robot til alle kursister. Læs mere om online-kurset i robotprogrammering her.