InnoApps 2016

posted in: Nyheder | 0

skaermbillede-2016-10-04-kl-09-55-10Det er med store glæde, at vi hos App Academy kan meddele, at vi er blevet partnere med InnoApps 2016.

Har du en genial idé, et koncept, overvejer du at bygge en ny app eller har du allerede en app? Hvis din idé er relevant for Smart Cities, er InnoApps lige noget for dig!

InnoApps er en paneuropæisk app-udviklings-konkurrence, hvor det handler om at udvikle innovative apps til Smart Cities. Både unge europæiske studerende og professionelle mellem 18 og 36 år kan deltage i konkurrencen, som er et fælles initiativ fra European Young Innovators Forum (EYIF) og teknologigiganten Huawei, der opfodrer unge til at udvikle banebrydende løsninger til at forbedre den sociale integration og fremme udviklingen af decentrale innovative økosystemer i Europa. De nye projekter og innovationer skal være til at at gøre Europa til et mere rummeligt samfund med programmer som e-learning, online deltagelse i regeringen og beslutningstagningen, samt at skabe et positivt miljø for iværksættere i fremtiden.

Denne tredje udgave af konkurrence vil have fokus på IoT, The Internet of Things, som et tværgående teknologidomæne og Smart Cities som et vertikalt anvendelsesområde, som skal tage fat i udfordringerne i forhold til Safe Cities.

I forhold til andre konkurrencer, giver InnoApps en langsigtet mentorordning og kommerciel støtte til den vindende app. Dette er med til at skabe en realistisk og konkret vej for de vindende app-udviklere til at markedsføre deres kreativitet og investeringsindsats i den virkelige verden.

InnoApps konkurrencen forløber sig i to faser. Den første består af en idéfase, der slutter i oktober 2016. Den anden er en app-udviklings-fase for udvalgte ideer, der kulminere i en live-pitching finale, der bliver afholdt i februar 2016 i Bruxelles. Vinderen af InnoApps konkurrencen kan tage hjem med præmien, der består af 20.000 EUR og andenpladsen vinder 15.000 EUR.