Ny version af Edison-robotten

posted in: Nyheder | 0

edison-v2-0-heroHvad er der nyt ved Edison V2.0?

Mere præcis kørsel
Edison har nu sensorer på hjulene. Disse tillader Edison at køre specifikke afstande med en specifik hastighed – lidt ligesom en fartpilot. Edison kan nu også dreje i specifikke vinkler og køre lige – meget lige.

Forbedret ydeevne
Edisons evne til at undgå hindringer er nu mere præcis og kan kalibreres til registrering i en længere rækkevidde.
Længere batteritid – højere kvalitetskomponenter og en dvaletilstand, der bruger mindre strøm.
Edison kan vækkes ved blot at trykke på trekantsknappen.
Klappesensoren er blevet mere følsom.

Modstandskraft
Edisons nye koblingssystem forhindrer skader på de indvendige tandhjul selv under de mest aggressive hændelser.

Trinvis læring
Vores brugere har talt… Vi har lyttet. Edison vil være programmerbar fra tre forskellige platforme, der er rettet mod: nybegyndere, de lidt mere erfarne brugere og til de avancerede.

  • For nybegyndere: EdBlocks – en Scratch lignende platform for Edison, der er baseret på en samling af grafiske “programmeringsblokke”, som børn sætter sammen for at skabe programmer. Dette vil give de yngste elever muligheden for at opbygge den viden, der er nødvendig for at kunne begynde på at kode (planlagt at udkomme sidst i november 2016).
  • For de lidt mere erfarne brugere: Edware – vores grafiske robotprogrammerings-software vil blive bevaret. Edware er nu tilgængeligt til Windows, Mac, Linux, iOs (iPad), Android, Chromebook og som en online app.
  • Til de avancerede: EdPy – Edison kan nu programmeres i Python. EdPy er designet til at udvide Edisons funktionalitet og lære programmeringskoncepter på et højere niveau. EdPy vil maksimere brugen af Edisons koder og det vil give vores brugere bedre kontrol over Edison. Der bliver udgivet en ny firmware opgradering, som gør det muligt at brug EdPy på ældre Edison-versioner (produceret efter december 2015).

Alle nye ordrer får naturligvis leveret den nyeste version af Edison-robotten!