Hjælp os med at lære børn at programmere

posted in: Nyheder | 0

Opdatering (august 2015). Projektet er en realitet og bogen Lær at lave computerspil er på vej.

Oprindeligt indlæg:

CodeDogVi vil gerne udgive en bog, som lærer børn at programmere – og støtter forældrene i at hjælpe dem med det. Bogen er til børn på 6 – 12 år og til de forældre, der er usikre på, hvordan de skal lære deres børn noget om computere.

Problemet er, at det er dyrt at udgive en bog!

Derfor har vi brug for din hjælp til at gøre projektet muligt!

Vi samler penge ind på Kickstarter, og du kan hjælpe os på tre måder:

  1. Støt projektet eller forudbestil bogen

Det vil være superfedt, hvis du ville hjælpe os økonomisk ved at støtte projektet eller bestille bogen. Alle beløb er velkomne, og der er også mulighed for at donere bøger til skoler, hvis du ikke selv har behov for bogen. Du bestiller og støtter på Kickstarter.

  1. Spred budskabet på sociale medier

Omtal vores projekt på Facebook, Twitter, Instagram eller hvilke sociale medier, du nu bruger. Projektet hedder ”Codedog – bogen der lærer børn at programmere” og linket til vores Kickstarter-projekt er https://www.kickstarter.com/projects/370239220/codedog-bogen-som-lrer-brn-at-programmere

  1. Anbefal det til en ven

Du har sikkert børn i din omgangskreds, som har brug for hjælp til at lære at programmere – og hvis forældre ikke helt ved, hvordan de skal gribe opgaven an.

Videre send denne mail til dem, eller send dem linket til vores Kickstarter-projekt. https://www.kickstarter.com/projects/370239220/codedog-bogen-som-lrer-brn-at-programmere

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN!

PS: Vi har kun 60 dage til at nå vores mål på Kickstarter, så det gør ikke noget, hvis du allerede hjælper os i dag