Edison som julegave

posted in: Nyheder | 0

Vi har hørt fra en velinformeret kilde (på Grønland), at Edison kommer til at ligge under en del juletræer i år. Derfor har vi samlet et par tips til, hvordan man bedst giver Edison som gave.

  1. Husk batterier! Edison bruger 4 x AAA-batterier. Batterierne holder rimeligt længe, men overvej alligevel om det ikke skal være genopladelige.
  2. Hent (og udskriv eventuelt) EdBøgerne fra www.hejedison.dk. Vi anbefaler, at du i hvert fald har EdBog1 og Edbog2 klar, så modtageren af gaven kan begynde at bruge sin Edison med det samme.
  3. Er det en travl juleaften, hvor der ikke er så megen tid til fordybelse og programering, så udskriv vores Edison-køreplade med stregkoder (kan printes dobbeltsidet eller på 2 enkelte sider). Så kan modtageren efter få minutter få Edison til at følge streger, køre efter lys og andet godt.

God fornøjelse!

Produkter omtalt i denne artikel

Edison-robot (v2)
Edison-robot (v2)
Edison-robotten er trods sin billige pris fyldt med muligheder og sensorer. Hvad vil du opfinde? Vores Edison-robotter er naturligvis af den nyeste version med den seneste software.
not rated 498,00 DKK Læs mere