G Suite for Education er Googles pakke med værktøjer til klasseværelset i skolen. Det er mange af de samme værktøjer, som du allerede kender fra din private brug af Googles tjenester.

G Suite for Education bruges på skolerne i mere end halvdelen af de danske kommuner.

For at få fuldt udbytte af værktøjerne er det vigtigt, at lærerne forstår, hvordan de bruges i undervisningen. Når G Suite for Education bruges rigtigt, kan de være med til at gøre undervisningen mere spændende og nærværende, forbedre samarbejdet mellem eleverne, og gøre læreren i stand til at bruge sin forberedelsestid mere effektivt.

Vi vil gerne lære dig hvordan!

Vores kurser tager altid udgangspunkt i undervisningen og i lærerens hverdag. Kurserne handler ikke om teknikken, men om de muligheder den giver.

Derfor bruger vi virkelige cases på vores kurser, og du lærer tricks, du kan bruge i din undervisning og din forberedelse med det samme.

Fordi vi vil være sikre på, at du får optimalt udbytte af vores kurser, laver vi altid en opfølgning cirka en måned efter kursets afholdelse, hvor vi kan tale om de erfaringer, du har haft, med at bruge det, du har lært.

 

Kurser i G Suite for Education

Vi er uafhængige af forhandlere og producenter; vores eneste fokus er, at du skal have mest muligt ud af de programmer og det udstyr, du har.

 

Kursus: Chromebook i skolen

Dette kursus er for dig, der skal i gang med at bruge Chromebook i undervisningen.

Du lærer både, hvordan du bruger Chromebook som arbejdsværktøj, og du lærer, hvilke Chromebook apps der er velegnede til undervisningen i forskellige fag på forskellige klassetrin.

Kursus: Fra iPad til Chromebook

Dette er kursus er for dig, der skifter din iPad ud med en Chromebook. Vi tager udgangspunkt i dine erfaringer med iPad i undervisningen, og du lærer at overføre dem til Chromebook. Du lærer de detaljer, der er smartere på Chromebook, og du lærer “work-arounds” for de ting, der var lettere på iPad.

Læs mere om kurset fra Ipad til Chromebook…

Kursus: G Suite for Education – Modul 1

På dette modul kommer du i gang med at bruge G Suite for Education, og du lærer at arbejde effektivt med værktøjerne Google Drev, Analyse, Docs, Slides og Classroom.

Når du har gennemført dette modul, kan du dele dit undervisningsmateriale med dine elever, du kan lade eleverne aflevere digitalt og give dem feedback online, og du kan planlægge, gennemføre og evaluere din undervisning med G Suite for Education.

Kursus: G Suite for Education – Modul 2

På dette modul lærer du endnu flere af finesserne i G Suite for Education, og du lærer hvordan du kan gøre din undervisning endnu bedre ved at udnytte de mulighederne værktøjerne giver.

I dette modul bruger vi – udover værktøjerne fra Modul 1 –  også Google Site, Calendar og Keep.

Når du har gennemført dette modul, kan du udnytte de digitale muligheder i din undervisning, og du kan bruge din viden til at forbedre samarbejdet mellem dine elever og til at forbedre din kommunikation med klassens elever og forældre.