Kom og bliv underviser hos App Academy!

Vi laver online-undervisning inden for programmering og en smule webadministration/online-marketing. Vi får løbende opgaver ind, om at udvikle nye online-kurser, og til det skal vi bruge flere kompetente freelance-undervisere at samarbejde med.

Vi har forskellige typer af kurser, og de stiller lidt forskellige krav til den slags underviser, vi leder efter:

  • De fleste af vores kurser ligger 100% online, så kursisterne er selvkørende i gennemførslen af dem, og det vil sige, at der ikke kontakt mellem underviser og kursist. Når vi laver nye kurser af denne slags, skal der produceres kursus materiale i form af instruktionsvideoer / tutorials, opgaver, løsningsforslag og diverse quizzer, som lægges på vores kursus platform.
  • I 2021 går vi i gang med at lave 6-ugers kurser for ledige. Her er afholdelse på specifikke tidspunkter med live-webinarer et krav, men samtidig skal der også udvikles kursus materiale, inden vi kan skyde kurserne i gang.
  • Vi laver også mere skræddersyede kurser til kunder. Oftest vil det involvere tilpasning af noget kursus materiale, vi allerede har, og udvikling af supplerende nyt materiale. Her vil der oftest også være live-webinarer, som en del af opgaven.

Bliv underviser, hvis du:

  • har erfaring med at kode forskellige sprog (fx C#, Python, Java, JavaScript eller andet)
  • er vant til at formidlere stoffet til kunder, brugere, kursister, studerende
  • er komfortabel med at udvikle og selv lave video-materiale (så lyd- og videoudstyret skal være i orden)

Hvis du kan sige ja til de 3 ovenstående punkter, så kan det være, at du skal være en del af vores team af freelance-folk, som vi kan tilbyde opgaver, når de kommer ind.

Du kan altid sige nej, hvis ikke opgaven passer til dine kompetencer, eller din kalender ikke tillader mere lige på det givne tidspunkt. Så får en anden tilbuddet.

Rammer, vilkår og løn bliver aftalt pr. projekt

Ledige projekter

Vi har lige nu ingen projekter, som vi søger undervisere til.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om eksisterende projekter, eller vil du gerne blive underviser på freelance-basis for os, når vi får nye opgaver, så kontakt Kristian Langborg-Hansen på kd.ymedacappanull@hlk